De 5-seconden trick voor waterflessen met logo

De Dopper kan zijn een ideaal relatiegeschenk vanwege ondernemers en sportclubs en kan zijn te drukken met eigen (bedrijfs)logo. Geef het via ondernemers@simplycolors.nl je wensen via en we maken er een originele Dopper over! 

Het kan zijn ook niet zo doch een waterfles, dit klinkt wellicht als het zoveelste verkoop praatje, maar achter die fles zal immers zeker ons juist verhaal schuil.

Een DOPPER drinkfles is ons prachtig Nederlands initiatief teneinde een milieubelasting als resultaat van het toepassen aangaande kunststof (PET) flessen te reduceren. Echt daarom tevens juist in te zetten indien MVO relatiegeschenk. De plastic Dopper kan zijn een uitermate bestemd relatiegeschenk teneinde te ontvangen.

In 2004 zochten wij tot een gelegenheid om het eigen merk mineraalwater op de markt te bezorgen. Weet snel kwamen we er achter het dit immers geoorloofd was maar het we tegen ons enorme minimale afname aankeken. Ervoor moest ook een opslagruimte gezocht worden betreffende alle onkosten over dien. 

Gebruiksdoel: vanwege in een plaats / van en naar dit werk, MTB, racefiets / cyclocross, trekking/zwerven; Type / gebruik: bidon voor volwassenen; Volume: 750 ml; Materiaal: kunststof; Sluiting: druksluiting; Aanvullende gegevens: gemaakt in Europa, aardig zachte bidonsluiting, omvangrijk schroefgat een optimale vulling, materiaal: polyethyleen, B

Tevens zal er per verkochte Dopper 5% tot diverse prima doelen. Met behulp deze projecten geraken waterpompen en veilige sanitaire voorzieningen aangelegd.

Een DOPPER drinkfles is bedoeld voor een ieder die ons positieve bijdrage wenst te bezorgen met ons milieu en SIMAVI wenst te ondersteunen. Ons vast bedrag is namelijk per fles gedoneerd aan SIMAVI welke hierbij waterprojecten in ontwikkelingslanden ondersteund.

Laat de Dopper bedrukken en draag zo bij met projecten waarbij minderbedeelde personen ook de beschikking oplopen aan drinkwater en sanitaire voorzieningen. De Dopper mogen wij volledig digitaal in full colour bedrukken.

Dopper Drinkfles Original 450ml Pink Paradise click here - Roze minder vervolgens p hoger dan kleiner dan strong hoger vervolgens Dopper roept kunststof zwerfafval een halt toe kleiner dan br / hoger vervolgens minder vervolgens /strong groter dan In Nederland slechts weet geraken per dag meer dan 500.000 kunststof waterflesjes weggegooid. Ze belanden op een vuilnisbelt doch tevens op straat o

Deze bidons zijn verkrijgbaar in verscheidene formaten. Een bidons bestaan relatief voordelig en beschikken over verschillende baten, waaronder ons praktische schroefdop en een grote vulopening. Wil je weten op welke manier je logo staat op relatiegeschenken bidon? Belangstelling vervolgens ons kosteloos digitaal drukvoorbeeld aan door te bellen naar 0318-743600. Of e-email tot gerard@maxilia.nl.

Het bedrukt waterflesje is het ideale relatiegeschenk voor u en uw beurs. De waterflesjesspecialist bied u dan ook ons breed collectie waterflesjes waardoor u dan ook de persoonlijk bedrukt waterflesje echt zal ontdekken. U dan ook kan dit etiket van het bedrukt waterflesje full colour laten bedrukken met uw logo waardoor uw bedrijf en uw logo uitstekend herkenbaar zal zijn.

DOPPER gelooft in ons wereld daar waar men zicht opzettelijk is met het milieu, daar waar actief het aantal plastic afval wordt verminderd, en daar waar iedereen daar waar dan ook ter aarde toegang heeft tot betrouwbaar drinkwater.

Mijn "dank jouw wel" zeggen EN dit ondersteunen betreffende twee juiste doelen (de natuur en Simavi). Tot op heden zijn weet de ontvangers daar bijzonder gelukkig mee (en je zelf tevens: het dopperflesje staat altijd op mijn schrijftafel!)

Ook met een klein budget kunt u alang heel wat potentiële klandizie bereiken. Wegens meer informatie kunt u contact opnemen betreffende de collegas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *